Water Quality & Treatment : A Handbook on Drinking Water
کتاب ارزشمند کیفیت و تصفیه آب، هندبوکی است در خصوص طراحی تصفیه خانه های آب. ویرایش ششم این کتاب اثر انجمن کارهای آبی آمریکاAWWA با ویراستاری James K.Edzwald توسط انتشارات معروف McGRAW-HILL در سال ۲۰۱۱ به چاپ رسیده است. این کتاب مشتمل بر ۲۲ فصل و ۱۶۹۷ صفحه است.
فصول این کتاب به موضوعات زیر پرداخته است:
- استانداردهای آب شرب
- مولفه های بهداشتی آب شرب (و کاربرد کربن فعال)
- منابع آب (و فیلترهای آنتراسیت)
- مشخصات هیدرولیکی رآکتورهای تصفیه آب
- مروری بر فرآیندهای تصفیه
- مفاهیم و کاربردهای گاز- آب
- اکسیداسیون شیمیایی
- دلمه سازی و ذره سازی
- ته نشینی و شناورسازی
- فیلتراسیون دانه ای
- فرآیندهای غشایی
- تبادل یونی و جذب ترکیبات غیر آلی
- ترسیب و نرم سازی آب
- جذب ترکیبات آلی
- سیستم های تصفیه طبیعی
- استفاده مجدد آب شرب
- گندزدایی شیمیایی
- فرآیندهایUV
- تشکیل و کنترل محصولات جانبی گندزدایی
- کنترل خوردگی و رسوبگذاری
- کنترل کیفیت میکروبیولوژیکی در شبکه توزیع آب
- مدیریت پسماندهای تصفیه خانه آب